Segons l’estudi de Kaspersky Lab, aquestes companyies consideren que no disposen de personal, pressupost, formació suficient, o que els seus sistemes no estan adequadament equipats.

Més de dos terços de les empreses europees consideren que no estan convenientment equipades per prevenir i combatre de manera efectiva les amenaces de seguretat informàtica. D’acord amb un recent estudi de Kaspersky Lab, el 70 per cent d’elles pensa que o no té personal, pressupost o formació suficient, o que els seus sistemes no estan adequadament equipats. Comparant entre diferents països europeus, però, les xifres varien considerablement. Per exemple, mentre a França pensa així un 82%, i almenys un 65% al ​​Regne Unit, a Espanya aquest percentatge baixa fins al 62%.

Malgrat les nombroses campanyes de comunicació realitzades pels organismes públics, així com pels fabricants de maquinari i programari, moltes empreses encara presten poca importància a la seguretat en TI. Diferents estudis mostren que una de cada 3 empreses encara no tota la protecció adequada davant virus i altres amenaces-malgrat fins i tot dels grans escàndols relacionats amb la protecció de dades dels últims anys i els espectaculars atacs en les últimes setmanes han demostrat que una protecció corporativa insuficient pot causar un dany considerable.

Al mateix temps, el programari de seguretat més avançat, amb les seves característiques de gestió i instal · lació centralitzada, processos simplificats d’actualització simple i el cada vegada més gran abast en funcionalitats, està facilitant més que mai la protecció de les empreses.

I a Andorra, com estem les empreses ?

Espero la vostra opinió. !!!

Sala de Prensa de Kaspersky Lab España

Sala de Prensa de Kaspersky Lab España

MyP Proveidor Serveis Internet A Andorra.

Som distribuïdors de Kaspersky antivírics.

Deixa un comentari!

Add to Technorati Favorites